Üdvözöljük az Olcsómobilflották 14 éve működő weboldalán!

MIT KÍNÁLUNK ÖNNEK?

Nálunk megtalálható a hazánkban működő összes szolgáltató legkedvezőbb árú és legmegbízhatóbban működő flottakínálata, ahol ügyfeleink hívószáma 100%-osan biztonságban van.
Nálunk a kedvező árakon kívül a legfontosabb, hogy az ügyfeleink bármilyen vis major esetén se veszítsék el a hívószámaikat.
Fontos, hogy mindig rendelkezésre álljon a call center, ahol bármilyen problémájukat orvosolni tudjuk.
Flottáinkban nincs egyetemleges felelősség, ha valaki nem fizeti a telefonszámláját, az semmilyen körülmények között nem érinti a többi flottatagot.

MIÉRT TUDNAK A FLOTTÁINK A PUBLIKUS ÁR FELÉBE, NÉHÁNY ESETBEN A HARMADÁBA KERÜLI?

A több tízezres flottákat ugyanis VIP ügyfélként kezelik a szolgáltatók ez a méretgazdaságosságukból adódó előnyüknek köszönhető.

KÉTFÉLE FLOTTA KONSTRUKCIÓ LÉTEZIK:

1. Az úgynevezett Direkt flotta konstrukció

Ezeknél hívószám az ügyfél nevén marad.
Itt közvetlenül a szolgáltatóval szerződik az ügyfelünk, melyre egy általunk kiadott flottaengedély jogosítja fel.
Számláját is közvetlenül a szolgáltatótól kapja a saját vagy a cége nevére.
Ennek van előnye és hátránya is.
Előnye, hogy a flotta tagnak lehetősége van bárhol és bármikor igénybe venni személyesen a szolgáltató országos lefedettségű ügyfélszolgálati irodáit. A szolgáltató bármelyik ügyfél szolgálati irodájában, nyitvatartási időben bármikor, bármilyen ügyet el tud intézni személyesen. Másik előnye, hogy ugyanúgy vehet részletre kedvező árú telefonkészüléket, mint a publikus ügyfelek.
Hátránya is a fent említett előnyeiből adódik. Ezek a flották terhelik a szolgáltató humán erőforrását, hiszen az ügyfél ki-beléptetését, a call centert, számlázást, minden humán tevékenységet a szolgáltató végez. Ennek a költsége értelemszerűen beépül az árba, tehát az ilyen típusú flották árai magasabb, mint az úgynevezett indirekt flottáké.

Ez a második fajta flotta típus, melyet most bemutatunk:

2. Indirekt flotta konstrukció

Itt a hívószám bekerül a flottába. Ennek az a nagy előnye, hogy itt nem terheljük a szolgáltató humán infrastruktúráját, így a plazákban, sétálóutcákban működő ügyfél szolgálati irodák drága rezsije nem épül be az árakba, tehát ezeknek a flottáknak sokkal kedvezőbb az áruk.
Értelemszerűen ebből az előnyükből következik a hátrányuk is. Bár a műszaki infrastruktúra ugyan az, mint a publikus csomagoknál, vagy az előbb említett direkt flottáknál, (műszakilag a térerő, lefedettség stb. éppen olyan jó, mint a direkt flottáknál), viszont itt nincs lehetőség személyes ügyintézésre az adott szolgáltató üzleteiben. Ezt csak online, telefonon keresztül lehet megtenni munkaidőben a flottakezelőn keresztül. Ez kicsit hasonlít a webáruházakhoz. Az ügyfélkiszolgálás szerényebb színvonalú, emiatt viszont csak ennek a szerényebb ára épül be az előfizetésbe és a percdíjakba. Másik hátrányuk, hogy nincs lehetőség részletfizetéssel telefonkészüléket vásárolni.

A MI MOBIL FLOTTÁINKBAN NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK ÉS A KILÉPÉS MINDEN ESETBEN DÍJTALAN.
MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK ÖNNEK HAVONTA MINDÖSSZE EGY GOMBÓC FAGYI ÁRÁBA, AZAZ BRUTTÓ 270 FT-BA KERÜL.

Legjobb flotta ajánlataink

Weboldalunkon Ön is választhat az összes mobilflotta ajánlatai közül, ami egyaránt elérhető cégek és magánszemélyek számára is.

Cégként és magánszemélyként élvezheti ugyanazokat az előnyöket, mint egy nagyvállalati céges mobil előfizető.

Csomagjaink
Mobil flotta magánszemélyeknek
Információk

Flottás előfizetéseink

A flotta cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt a piaci árnál előnyösebb áron elérhető mobilinternetével, és a legolcsóbb korlátlan mobiltelefonálás lehetőségével jelentősen csökkenti a havi kiadásait.
Ha magánszemélyként vagy cégként kontrollálni szeretné saját és cége mobiltelefonos kiadásait a olcsómobilflották.hu egy remek spórolási lehetőség erre. Ma már a hatóságok szigorúan megkövetelik a flottáktól, hogy az ügyfelek semmilyen visz major esetén ne veszíthessék el a telefon számukat. A telefonszám biztonsága szempontjából tehát mindegy, hogy a flottával szerződik az ügyfél vagy közvetlenül a szolgáltatóval. A különbség kizárólag az ügyfélkiszolgálás színvonalában van.

Ajánlatkérés
Flottás telefon