Csak mobilinternet adatkártyák

Mobilinternet díjcsomagjaink

Az Olcsó Mobilflották weboldalán Ön is választhat mobilinternet ajánlataink közül, melyek egyaránt elérhetőek cégek és magánszemélyek számára is.

Rejtett költségek nélkül
Magánszemély és cég is

Teve díjcsomag Csak korlátlan internet adatkártya beszélgetést nem tartalmaz internettel Havi előfizetési díj Bruttó 4500 Ft-tól

Magánszemély és cég is

Mamut díjcsomag Csak korlátlan internet adatkártya beszélgetést nem tartalmaz internettel Havi előfizetési díj Bruttó 1663 Ft-tól

Magánszemély és cég is

Pingvin díjcsomag Csak korlátlan internet adatkártya beszélgetést nem tartalmaz internettel Havi előfizetési díj Bruttó 7500 Ft

Amiért megéri belépni mobilflottáink valamelyikébe

sc-icons-image

Az ország legolcsóbb korlátlan csomagjai

sc-icons-image

Lebeszélhető percdíj bruttó 5 forint

sc-icons-image

90%-ban lebeszélhető a havidíj

sc-icons-image

Készülékvásárlás hihetetlenül kedvező áron, akár kamatmentes részletre

sc-icons-image

Közvetlen szerződési lehetőség a szolgáltatóval

MIT KÍNÁLUNK ÖNNEK?

Nálunk megtalálható a hazánkban működő összes szolgáltató legkedvezőbb árú és legmegbízhatóbban működő flottakínálata, ahol ügyfeleink hívószáma 100%-osan biztonságban van.
Garantáljuk, hogy azon flották esetében amelyeknél a telefonszám bekerül a flottába (Sas, Kolibri) esetleges vis maior esetén a telefonszám minden esetben a flottából visszaírásra kerül feltöltőkártyára az ügyfél nevére.
Fontos, hogy mindig rendelkezésre álljon a call center, ahol bármilyen problémájukat orvosolni tudjuk.
Flottáinkban nincs egyetemleges felelősség, ha valaki nem fizeti a telefonszámláját, az semmilyen körülmények között nem érinti a többi flottatagot.

Milyen előnyökkel jár az, ha Ön is csatlakozik az olcsomobilflottak.hu által ajánlott mobilflottákhoz?

Az Olcsó Mobilflották weboldalán Ön is választhat mobilflotta ajánlataink közül. A mobilflották egyaránt elérhetőek cégek és magánszemélyek számára is. Amennyiben igénybe veszi az Olcsó Mobilflották csomagjainak egyikét, ugyanazokat az előnyöket élvezheti, mint egy nagyvállalati céges mobil előfizető.