Gyakran ismételt kérdések

Nem kell, hiszen kínálatunkban valamennyi szolgáltató flottái megtalálhatóak, különböző havi és percdíjak közül választhatnak egy előre kiválasztott szolgáltató kínálatából is.

Igen, hiszen a telefonhűséggel rendelkező ügyfeleket a saját szolgáltatója legtöbbször beengedi a flottákba. Ebben az esetben a hűségidő megmarad, de a kedvezőbb mobiltarifák alapján történik a flottába lépés után a számlázás.
Kivételt képez a tarifa hűség: ekkor csak a kötbér megfizetése után lehet a flottához csatlakozni.

1300,- Ft/hó-tól 9000,-Ft/hó-ig választhatnak.

100 és 80 % között. A kínálati táblázatokban minden konkrét csomagnál külön fel van tüntetve.

Ez is flottánként változik. Leggyakrabban minden irányban, de néhány ajánlatnál csak a saját szolgáltató irányában beszélhető le.

Abban az esetben, ha nem 100%-ban beszélhető le az előfizetési díj, illetve, ha nem minden irányban beszélhető le, akkor arányosítani kell, hiszen az esetlegesen jó percdíj jelentősen megnő az arányosítás után. Ezért fontos az összehasonlításnál, hogy az azonos paraméterekkel rendelkező ajánlatokat vessük össze egymással. Nem érdemes például egy 100%-ban lebeszélhető flotta percdíját összehasonlítani egy 80%-os, csak saját flotta irányában lebeszélhető ajánlatéval.

Kínálatunkban mindkettőre vannak ajánlataink. Értelemszerűen, a másodperc alapon történő számlázás esetében legalább 30-40%-kal csökken a havi számla végösszege egy ugyanilyen percdíjú, percalapú számlához képest.

Igen, szinte valamennyi flottánkhoz jár kedvezményes vagy ingyenes sms küldési lehetőség.

A legtöbb ajánlatunknál igen, ahol mégsem, ott feltüntetjük, hogy számlázás a flottán keresztül történik.

Igen. Néhány ajánlat azonban nem kérhető magánszemélyként, de ezeknél is érdemes velünk felvenni a kapcsolatot, mert ezekre az esetekre is léteznek alternatív megoldások.

Mert ebben az esetben nincs átszámlázás és tovább számlázás, illetve ekkor van lehetősége kedvezményes telefonvásárlásra és minden egyéb, közvetlenül telefonon intézhető szolgáltatás igénybevételére.

A legtöbb esetben igen, de néhány ajánlat köthető hűségidő nélkül is.

Igen, de szolgáltató váltás esetén csak abban az esetben, ha nincs még le nem járt hűségideje.

Igen. A legtöbb ajánlat tartalmaz különböző adatforgalmú internet előfizetést is, amely minden ajánlatnál külön fel van tüntetve.

Ez a szolgáltatás csak azoknál az ajánlatoknál vehető igénybe, ahol közvetlenül a szolgáltató számláz.

Ajánlatonként eltérő, de minden ajánlat részletesen tartalmazza és feltünteti az összes felmerülő költséget.

Kínálatunkban 0-22,- Ft-ig terjedő ajánlatok találhatóak. Jelenleg 13 belföldi flotta 30 ajánlatából választhat.