Jelentkezési lap

Ha kiválasztotta a megfelelő flottát, töltse ki a Jelentkezési lapok egyikét!

Ezt követően küldünk egy részletes tájékoztatást, mely tartalmazza az online csatlakozás minden lépését, valamint egy díjbekérőt a BizXpert számlázó rendszeréből.
A Jelentkezési lap elküldése nem jár elkötelezettséggel.

Amennyiben kisebb net vagy percdíjas csomagok iránt érdeklődik, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Központi telefonszámaink:

Hétfőtől – csütörtökig: 9-15 óráig  Pénteken: 9-12 óráig

+36 (70) 533 3300
+36 (20) 4792138
+36 (30) 9365263

E-mail cím: info@olcsomobilflottak.hu

Kedves Leendő Flotta tag!

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint publikus ügyfél flottához nem csatlakozhat, csak az intézményi ügyfelek (cégek, pártok, egyesületek stb).
Létrehoztunk egy ZOO PHONE flottát, amely egy rezsiközösség és ennek tagjai már jogilag  intézményi ügyfélnek minősülnek, ezzel jogosultak a flotta kedvezményekre.

A flottához való csatlakozás feltétele:

  • 18 életév betöltése
  • az ügyfélnek nem lehet tartozása egyik szolgáltató felé sem
  • magyar állandó lakcím
  • belépési díj megfizetése: 5000- Ft egyszeri költség
  • flotta tagdíj megfizetése: 500 Ft/ hónap melyet évente egy alkalommal számlázunk 6.000.-Ft /év Ezt a flotta tagdíjat sajnos nem tudjuk összevonni a havi előfizetési díjjal – könyvelés technikailag nem vonható össze egy számlában a tagdíj és a szolgáltatási díj – ezért külön kell számlázni. Ez sajnos havonta nem lehetséges, mert 500 Ft kiszámlázása többe kerül, mint a díj maga. Gazdaságosan egyéves időintervallumban tudjuk ezt az összeget számlázni: 6000 Ft / 12 hónap. Ez a 12 hónap nem jelent külön hűségidőt.

Amennyiben szeretne flottacsomagot rendelni, töltse ki az alábbi űrlapot és kattintson a KÜLDÉS gombra, ezt követően 3-4 percen belül fog kapni az Ön által megadott e-mail címre egy visszaigazoló e-mailt.

Jelentkezési lap magánszemélyeknek

Kitöltöm a jelentkezési lapot! >>

Jelentkezési lap vállalkozásoknak

Kitöltöm a jelentkezési lapot! >>